Deň otvorených dverí

 | 

DOD 10/2024

Príďte na Deň otvorených dverí do Hrobíc a objavte fascinujúci svet inovácií!

Máte chuť spoznať niečo nové a inšpirovať sa pre vaše bývanie? Pozývame vás na náš Deň otvorených dverí, kde sa môžete tešiť na množstvo zaujímavostí a noviniek z oblasti okien, dverí a ďalších produktov. Príďte sa pozrieť, ako naše inovácie môžu premeniť váš domov!

Kedy a kde?

  • Dátum: 17. a 18. októbra 2024
  • Čas: 8:00 - 17:00
  • Miesto: Hrobice 52, areál liehovaru (mapa tu)

Čo vás čaká?

Na tejto akcii budete mať jedinečnú príležitosť prezrieť si naše produkty na vlastné oči. Všetky naše výrobky si môžete ohmatať a tiež si vyskúšať ich funkčnosť a kvalitu. Ak máte otázky alebo nápady, naši špecialisti tu budú pre vás a radi vám poradia. Stretnete sa s ľuďmi, ktorí zdieľajú rovnaké záujmy a nadšenie pre moderné bývanie, a získate cenné rady a inšpiráciu pre vaše projekty.

Kto sa predstaví?

Na Dni otvorených dverí sa predstaví hneď niekoľko významných firiem, ktoré sú lídrami vo svojich odboroch. POL-SKONE je európsky líder v oblasti okien a dverí, ktorý spája škandinávsku kvalitu s inováciami. Ich rýchla výroba a udržateľnosť ako štandard. DWS - Door & Window Solution ponúka širokú škálu exteriérových a interiérových prvkov, vrátane garážových brán, pergol, plotov, tieniacej techniky alebo smart home. Ich produkty sú starostlivo vyberané tak, aby spĺňali najvyššie štandardy kvality a odolnosti. KOLODOM to sú špecialisti na modulárne a mobilné domy, ktoré sú flexibilné a cenovo dostupné. Pochádzajú zo srdca Liptova a ich návrhy umožňujú ľahké rozšírenie aj prispôsobenie. COBRA je najväčší český dodávateľ dverného a okenného kovania, známy pre kvalitné materiály a jedinečné dizajny. SECA Borohrádek s viac ako storočnou tradíciou v drevospracujúcom priemysle ponúka širokú škálu produktov od štandardných palubiek po drevené fasády z certifikovaných lesov.

Prečo prísť?

Náš Deň otvorených dverí je jedinečnou príležitosťou, ako sa ponoriť do sveta moderného bývania. Na tejto akcii sa môžete tešiť na inšpiratívne stretnutia s odborníkmi, ktorí vám predstavia najnovšie trendy a technológie v oblasti okien, dverí a ďalších stavebných prvkov. Či už plánujete renováciu, nový projekt, alebo len hľadáte inšpiráciu, tu nájdete všetko, čo potrebujete. Navyše budete mať možnosť vidieť a vyskúšať si inovatívne produkty, ktoré môžu zásadne zmeniť a vylepšiť aj vaše bývanie.

Rezervujte si termín!

Rezervujte si svoje miesto ešte dnes! Pre zaistenie maximálne individuálneho prístupu vás prosíme o rezerváciu vašej návštevy vopred pomocou formulára nižšie. Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si odnesiete mnoho inšpirácie a užitočných informácií.